Huidverbetering begint bij de basis

Outside In Beauty, Inside Out Beauty, Zen Beauty. Uw huid krijgt bij LiBeau de aandacht die ze verdient. Met de allerbeste behandelingen versterken we uw huid van buitenaf. Maar daar stoppen we bij LiBeau niet. Want met ons advies voor een aangepaste interne voeding stimuleert u uw huid vanaf nu ook van binnenuit.

Huidverbetering: pak de veroudering van uw huid doelgericht aan

Ouderdomsrimpels, expressielijnen, een grauwe en doffe huid? Ontdek de persoonlijke LiBeau-aanpak voor huidverbetering en maak een einde aan huidproblemen en huidveroudering. Droomt u van een frisse huid die energie én rust uitstraalt? Wij maken uw droom waar!

Uw huid staat centraal

LiBeau is een erkend Pascaud VIP-salon. Uw huid kan dan ook rekenen op onze jarenlange huidexpertise. Dankzij een evenwichtige werkwijze en de geavanceerde technieken en producten van Pascaud krijgt uw huid de allerbeste zorg. Kortom: uw huid is bij ons in goede handen.

Een unieke anti-ageing aanpak voor uw huid

Huidverbetering start bij de basis. Daarom gaan we stap voor stap te werk:

  • Huidanalyse:
    Tijdens een uitgebreide huidanalyse meten we uw huidconditie met twee Pascaud-toestellen: MacVision en MacSensor. Zo ontdekken we precies welke huidproblemen u hebt en wat uw huid nodig heeft.
  • Huidbehandeling:
    U geniet van een behandeling met technieken en producten die precies zijn afgestemd op de behoeften van uw huid.
  • Huidadvies:
    U krijgt praktisch advies om uw huid ook van binnenuit te versterken. Want met de juiste interne voeding en de kwalitatief hoogstaande producten van Pascaud krijgt u een nog beter resultaat. De producten van Pascaud gebruikt u ook thuis. Zo kunt u rekenen op een duurzaam anti-ageing effect.
Klaar voor zichtbare huidverbetering? Neem contact op met LiBeau voor meer informatie.