Cosmeceuticals geven uw huid de juiste ondersteuning

Veel huidverzorgingsproducten scheppen hoge verwachtingen, maar geven uiteindelijk niet het gewenste resultaat. Waarom? Omdat ze niet de juiste werkstoffen voor uw huid bevatten. Zonde van uw geld. Zonde voor uw huid. Bij LiBeau kiezen we voor een andere aanpak. Na een uitgebreide huidanalyse bepalen we welk resultaat u wilt bereiken en welke producten geschikt zijn voor uw huid. De cosmeceuticals van Pascaud bieden u een combinatie van cosmetica en farmaceutica. Kortom: een 2-in-1-werking.

Cosmeceuticals zijn de huidverzorging van de toekomst

Wat zijn cosmeceuticals? En vooral: wat doen ze voor uw huid? Cosmeceuticals zijn huidverzorgingsproducten met een farmaceutische werking. De werkstoffen zijn hoog gedoseerd en onderling optimaal op mekaar afgestemd. Hierdoor ontstaat zichtbare huidverbetering . In combinatie met de aangepaste technieken en peelings krijgt u een schitterend resultaat.

Ook voor úw huid

Cosmeceuticals zijn parfumvrij. Daardoor zijn ze geschikt voor de meest delicate en gevoelige huid. Bovendien zijn ze eenvoudig in gebruik. U kunt ze dus perfect thuis gebruiken. LiBeau maakt u wegwijs in het uitgebreide assortiment cosmeceuticals

Ervaar nu het huideffect van cosmeceuticals. Neem contact op met LiBeau .