Huidverzorging: peeling als basis voor een optimaal resultaat

Uw huidproblemen efficiënt aanpakken? Dat begint met een peeling, een behandeling waarbij op een gecontroleerde wijze een dun laagje huid wordt verwijderd. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en onzuiverheden. Fijne rimpeltjes, acne of littekens worden minder zichtbaar. Bovendien heeft een peeling een actieve werking op de huid en vertraagt het uw huidveroudering . Met de huidverzorging en peelings van LiBeau krijgt u een optimaal resultaat.

Uw doelgerichte huidverzorging

Uw huid diep reinigen, rimpels behandelen én voorkomen, pigmentvlekken verminderen, zonbeschadiging aanpakken, een frisse huidskleur bekomen ... Voor elk huidprobleem is een cosmeceutische peeling de ideale basis. Uw huidverzorging bereikt haar doel met een peeling van LiBeau. Bij ons kunt u terecht voor een AHA-peeling, een BHA-peeling, maar ook voor een TCA-peeling.

  • AHA- en BHA-peelings zijn behandelingen zonder een langdurige hersteltijd. De ideale therapie voor een doffe, onzuivere huid.
  • Wilt u ook uw rimpeltjes aanpakken? Dan is een TCA-peeling iets voor u. Na deze huidverzorging is uw huid binnen een week weer volledig hersteld.

Welk peelingtype u ook kiest, bij LiBeau bereiden we uw huid voor met de juiste cosmeceuticals en kunt u rekenen op deskundige begeleiding. Neem contact op voor meer informatie .