Huidanalyse: de beste start voor uw huid

Hoe vaak koopt u lukraak een crème voor uw huidprobleem ? Hoe vaak start u een nieuwe huidbehandeling? Zonder na te gaan of die crème of die aanpak wel geschikt is voor uw huidprobleem, huidconditie of uw huidtype? Meer dan eens? Wel, dan ontneemt u uw huid de kans op blijvende huidverbetering . Geef uw huid een nieuwe start met een deskundige huidanalyse van LiBeau.

Huidanalyse bij LiBeau: het begin van een unieke werkwijze

Tijdens een uitgebreid intakegesprek luisteren we naar uw huidzorgen en ontdekken we stap voor stap wat uw huid nodig heeft. Uw huidtype vormt de basis voor uw huidactieplan, de bouwsteen van een succesvolle aanpak.

Uw huid in kaart

MacVision en MacSensor, twee geavanceerde Pascaud-toestellen, zijn onmisbaar voor uw LiBeau-huidanalyse. Ze meten uw huidconditie en brengen de evolutie van uw huid in kaart.

  • MacVision maakt een foto van uw gezicht en meet onder meer uw rimpels, poriën, bruine en rode vlekjes en zonschade.
  • MacSensor meet onder meer de elasticiteit, het vochtgehalte, de talgontwikkeling en de pigmentatie van uw huid.

Op basis van deze gegevens stelt LiBeau een persoonlijke huidbehandeling voor en krijgt u advies over de beste cosmeceuticals voor uw huidtype. Bij LiBeau krijgt u nooit een standaardbehandeling. Want elke huid vraagt om een uitgebalanceerd behandelingstraject , volledig afgestemd op uw huidproblemen. De nieuwste technieken en de beste producten van Pascaud geven uw huid wat ze nodig heeft.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse.