Het LiBeau-team: Liesbeth Jacobs en Lieven Vandewal

LiBeau startte in 1999 als kinesitherapiepraktijk. Zaakvoerster Liesbeth Jacobs voelde al snel aan dat veel kwetsuren en blokkades niet alleen een lichamelijke oorzaak hebben. Een lichaam moet gevoed worden van buitenaf én van binnenuit. Vandaag is LiBeau dé referentie voor huidverbetering, voedingsadvies, pilates en kinésitherapie. Met een persoonlijke en evenwichtige aanpak in een rustige omgeving garandeert LiBeau zichtbare resultaten.

Liesbeth Jacobs – Expert in huidverbetering en voedingsadvies

Liesbeth Jacobs is een ervaren kinesitherapeute en esthetisch deskundige. Vanuit haar belangstelling voor gezondheid leerde ze dat verkeerde voedingsgewoonten aan de basis liggen van heel wat huidproblemen en gezondheidskwaaltjes. Die ontdekking stimuleerde haar om zich verder te specialiseren in voedingsadvies en huidverbetering. Ze werd gecertificeerd expert in cosmeceuticals en nutriceuticals en houdt haar kennis up-to-date met de hoog aangeschreven opleidingen van Pascaud. Gezonde voeding is altijd al haar passie geweest vandaar de beslissing om haar bij te scholen als orthomoleculair therapeut en hormoonfactorspecialiste. 

Met LiBeau gaat Liesbeth echter nog een stap verder. Als kinesitherapeute deed ze veel ervaring op in de doelgerichte aanpak van stress- en blokkadepunten. Genoeg bewegen en een goede lichaamshouding zijn daarbij de sleutels. Daarom biedt LiBeau vandaag ook pilatestraining aan. Zo creëert Liesbeth samen met pilatesspecialist Lieven Vandewal voor u de ultieme balans: een energieke geest in een sterk lichaam.

Lieven Vandewal – Trainer pilates en personal trainer

Tijdens zijn militaire loopbaan was intensief sporten voor Lieven Vandewal een absolute noodzaak om fit te blijven. Als beroepsmilitair gaf hij conditietrainingen. Daaruit groeide een interesse voor gezondheid en bewust omgaan met lichaam en geest. Lieven is pilatesexpert, zowel in personal training als in groepslessen op de mat en verzorgt hij personal trainingen en kleine groepstrainingen op maat. Sinds 2009 is hij verantwoordelijk voor de uitbouw van het pilatescentrum van LiBeau.

Meer weten? Neem contact op .