Voedingsadvies? LiBeau is dé referentie

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Ook uw motto? Natuurlijk. Maar tussen wens en realiteit staan vaak een heleboel bezwaren in de weg. Voelt u zich ondanks uw vele inspanningen niet energiek? Geraakt u die overtollige kilo’s maar niet kwijt? Ontdek dan onze expertise in voedingsadvies. Door de juiste eetgewoonten zult u gezond afvallen en uw gewicht blijvend onder controle houden. LiBeau is in Limburg een toonaangevend instituut voor aangepast voedingsadvies.

Voedingsadvies: ontdek onze bijzondere werkwijze

Libeau begeleidt u met een doelgericht stappenplan naar een blijvend resultaat.

 • Voedingsanalyse :
  Tijdens een intakegesprek brengen we uw eetgewoonten in kaart en geven we u tips om gezonder te eten. 
 • Lichaamsanalyse :
  Tijdens een lichaamsanalyse meten we meer dan alleen uw gewicht. We berekenen uw vetpercentage, vochtgehalte, spiermassa en het gewicht van uw botten. Zo achterhalen we wat uw ideale gezonde gewicht is en hoe u dat kunt bereiken.
 • Interne voeding :
  Met de gepaste voedingssupplementen stimuleren we uw vitaliteit en verlossen we u van uw extra kilo’s. Na enkele dagen voelt u zich al energieker en zelfverzekerder.
 • Voedings- en bewegingsprogramma :
  Een voedingsschema helpt u om ook thuis werk te maken van uw gezondheid en uw gewicht. Maar gezond leven is meer dan voeding alleen. Met een bewegingsprogramma op uw maat krijgt u een nog beter resultaat.

  Kies voor evenwicht, vitaliteit en gezondheid! Eén adres in Limburg: LiBeau, Heuveneindeweg 55, 3520 Zonhoven. Neem contact op voor meer informatie.