Voedingsadvies? LiBeau is dé referentie

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Ook uw motto? Natuurlijk. Maar tussen wens en realiteit staan vaak een heleboel bezwaren in de weg. Voelt u zich ondanks uw vele inspanningen niet energiek? Heeft u slaapproblemen? Geraakt u die overtollige kilo’s maar niet kwijt? Ontdek dan onze expertise in voedingsadvies. Door de juiste eetgewoonten zult u gezond afvallen en uw gewicht blijvend onder controle houden. LiBeau is in Limburg een toonaangevend instituut voor aangepast voedingsadvies. Via de orthomoleculaire benadering gaan we ook de juiste voedingssupplementen kunnen gaan aanbevelen en het juiste voedingsadvies

Voedingsadvies: ontdek onze bijzondere werkwijze

Libeau begeleidt u met een doelgericht stappenplan naar een blijvend resultaat.

 • Voedingsanalyse :
  Tijdens een intakegesprek van 60 min brengen we uw eet-en leefgewoonten in kaart en doen we een lichaamsanalyse. Ook worden alle eventuele lichamelijke klachten geanalyseerd en bekijken we hoe we deze kunnen gaan aanpakken dmv voeding aan te passen en eventuele voedingssuppletie.
 • Lichaamsanalyse :
  Tijdens een lichaamsanalyse meten we meer dan alleen uw gewicht. We berekenen uw vetpercentage, vochtgehalte, spiermassa en het gewicht van uw botten. Zo achterhalen we wat uw ideale gezonde gewicht is en hoe u dat kunt bereiken. Door gedurende het traject verschillende metingen te doen kunnen we zien of ergens al dan niet moeten bijsturen in de voeding.
 • Interne voeding :
  Met de gepaste voedingssupplementen stimuleren we uw vitaliteit en kunnen we bepaalde klachten gaan verminderen. 
 • Voedings- en bewegingsprogramma :
  Een voedingsschema helpt u om ook thuis werk te maken van uw gezondheid en uw gewicht. Maar gezond leven is meer dan voeding alleen. Met een bewegingsprogramma op uw maat krijgt u een nog beter resultaat.

  Kies voor evenwicht, vitaliteit en gezondheid! Eén adres in Limburg: LiBeau, Heuveneindeweg 55, 3520 Zonhoven. Neem contact op voor meer informatie.