Pilates in Limburg? LiBeau is úw coach

Droomt u van een fit, strak lichaam? Bent u op zoek naar een sport die zowel voor uw lichaam als uw geest energieke rust brengt? Dan is pilates dé sport voor u. LiBeau biedt u een evenwichtige pilatestraining, privé of in groep .

Pilates: voor iedereen!

Pilates is een bijzonder efficiënte sport om uw algemene conditie te verbeteren. LiBeau, dé pilatesexpert in Limburg, heeft alle kennis en ervaring in huis om u in uw training te begeleiden. In ons instituut kan iedereen terecht voor pilatesles: jong of oud, man of vrouw, sportief of niet sportief . Hebt u bepaalde lichamelijke klachten of bent u zwanger ? Dan stellen we voor u een les op maat samen.

Pilates: lessen op uw maat

U kiest zelf hoe u bij LiBeau traint. Oefent u graag alleen? Dan werken we voor u een personal training uit. Voelt u zich beter in sportief gezelschap? Dan bereikt u snel resultaat in onze groepslessen . Pilates versterkt uw lichaam én geest. U staat letterlijk en figuurlijk steviger in uw schoenen.

Op zoek naar dé specialist in pilates in Limburg? Eén adres: LiBeau in Zonhoven! Meer weten? Neem contact op !

Inschrijvingsformulier voor (initiatie)les pilates

Sinds september 2013 zijn we van start gegaan met groepslessen en personal trainings pilates in onze nieuwe zaal, zowel overdag als ’s avonds! Wil jij ook genieten van de voordelen van pilates? Schrijf je dan in voor een gratis (initiatie)les pilates, ga verder met personal training pilates en/of stap in in een groep (max 8 pers) en maak van jouw lichaam een sterk, lenig en gezond lichaam.

Je kan een afspraak maken op een moment dat jij wil.

Naam
Voornaam
Mijn pilates ervaring
Je wil een gratis initiatieles pilates volgen:
Afspraak
Op een moment naar jouw keuze
Voorkeur uur
Telefoonnummer
E-mail
*